Helmikuu 2015

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

27.02.2015 09:14

Asia kerrallaan

Tätä työviikkoa kuvaavat sanat matkustus, koulutus, tiedotus, ohjeistus ja toimistopäivän to do -lista. Nuortenideat.fi-palvelun kevään koulutuskiertue on parhaillaan käynnissä. Tämä tarkoittaa sitä, että eri puolilla Suomea järjestetään keskittyjä koulutuksia ja Nuortenideat.fi:n käyttöön liittyen on paljon tiedotettavaa ja ohjeistettavaa palvelun käyttöönottaville.

19.02.2015 07:51

Chattaillaan nuorten elämästä

Nuortenelämä.fi:ssä chattaillaan kevään aikana. Chatteja järjestetään kolme kertaa viikossa ja ne jatkuvat tällä erää maaliskuun puoleenväliin saakka. Maanantaisin ja tiistaisin on päivystävät chatit, johon voi tulla juttelemaan mistä tahansa aiheesta. Keskiviikkoisin puolestaan jutellaan tietystä aiheesta.

13.02.2015 08:27

Tee se ite!

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista Mediataitoviikkoa, joka on näkynyt monella tavalla muun muassa sosiaalisessa mediassa. Koordinaatti on yksi teemaviikon kumppaneista ja tänä vuonna kannoimme kortemme kekoon mediataitojen ja mediakasvatuksen puolesta järjestämällä nuorille kilpailun videotutoriaalien tekemisestä.

12.02.2015 23:01

Pohdintaa asiantuntijuudesta

Olen ollut mukana monissa keskusteluissa viime kuukausina, joissa nuorisotyön asiantuntijuus on ollut keskiössä. Keskusteluissa on pohdittu esimerkiksi, että onko nuorisotyöntekijän tieto nuoruudesta tai kohtaamisen taidot asiantuntijuutta. Pohdintaa voi käydä monesta näkökulmasta.