December 2014

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

19.12.2014 07:56

Rentouttavaa joulua!

Kas näin päättyy aherruksemme vuonna 2014 ja siirrymme hiljalleen joululomien viettoon koko revohka. Viimeisille metreille asti on hommia painettu ja työreissuja tehty, mutta nyt on aika hengähtää. Osa hyödyntää välipäivien hiljaisuuden tulemalla töihin, mutta allekirjoittanut pysyttelee lomatunnelmissa loppiaiseen saakka.

15.12.2014 14:50

Jatkuvien muutosten kourissa

Muutos on varmaankin yksi yhteiskuntamme hallitsevimpia käsitteitä tänä päivänä. Missä ikinä keskusteleekaan ihmisten kanssa nousee esille jonkin asteinen käynnissä oleva muutosprosessi. Paljon kuulee kommenttia myös siitä kuinka muutos on hallitseva tilanne työyhteisöissä ja yhteiskunnassa.

05.12.2014 13:40

Kehutaan joskus omaakin

Olen seurannut Oulun nuorten tieto- ja neuvontapalvelujen kehittymistä valtakunnallisen koordinaattorin roolissa viimeiset kymmenen vuotta ja voin todeta, että työmuoto ja palvelu ovat merkittävässä roolissa nuorten valinnoissa ja hyvinvoinnin edistäjänä.