Syyskuu 2014

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

19.09.2014 14:40

Tarvitaanko nuorille omia vaikuttamiskanavia?

Tällä otsikolla olin puhumassa Avoin Suomi 2014 -messuilla viime tiistaina yhdessä nuoren vaikuttajan, Miro Marjamäen kanssa. Toimme Miron kanssa messujen ohjelmaan näkökulman nuorten osallistumisen edistämisestä ja tärkeydestä. Miksi on tärkeää saada nuorten ääni kuuluviin?

16.09.2014 12:51

Arvostuksesta...

Harmittavan usein kuulee eri ihmisten suusta kuinka he kokevat ettei heidän tekemää työtä ei arvosteta. Monesti siihen liitetään se kuinka työnantaja ei arvosta tehtyä työtä ja aina vain vaaditaan lisää.

08.09.2014 10:35

Kysymyksiä osaamisesta - lämmittelyä kehittämispäivien teemoista

Käsiini osui Coyote-lehden alkuvuoden numero (Coyote Feb 2014 No.20 Youth work/Knowledge/Policy). Kiinnostuin erityisesti Darko Markovicin "Do trainers need emotional intelligence? -artikkelin pohdinnasta millainen on hyvä kouluttaja ja millaisia ominaisuuksia hänen tulisi omata. Lomien jälkeen olen ehtinyt toimia kouluttajana jo muutamassakin koulutustilaisuudessa. Matkan varrella pohdin usein sitä, osaanko olla tarpeeksi innostava ja motivoiva kouluttaja ja millainen rooli minun tulisi ylipäätään kouluttajana olla koulutustilanteessa.