Heinäkuu 2014

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

26.08.2014 15:23

Innokkain mielin syksyä kohti

Työnteko kesälomien jälkeen on viimeistään nyt täydessä vauhdissa ja starttikin on löytynyt. Itsellä on ensimmäinen verkkokoulutus ja työmatka tehtyinä loman jälkeen ja syksyn toimintojen suunnittelu ja aikatauluttaminen käynnissä. Koordinaatin tiimikin on nyt täysilukuinen, sillä olemme saaneet viimeisen kesälomailijan kesälaitumilta toimistolle.

14.08.2014 13:26

Startti jumissa

Tänä vuonna töihinpaluu loman jälkeen on ollut tavallista vaikeampaa ja tämä on aiheuttanut kovasti hämmennystä itsessäni sekä kollegoissa. Aivan vastaavanlaisia kommentteja on kuulunut myös muualta. Emme ole siis ilmiön kanssa yksin. Startti temppuilee, virta on vähissä ja kaasupoljin hukassa. Asiaa on analysoitu kahvipöydän ääressä monelta kantilta, aukotonta syytä ei ole löytynyt.