Kesäkuu 2014

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

11.06.2014 15:16

Askel kohti kouluttajuutta, uusia kouluttajia kentälle

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tavoitteita ja merkitystä nuoren elämän valinnoissa tarkasteltiin kahdeksan osallistujan voimin Oulussa 2.-4. kesäkuuta Koordinaatin järjestämässä YIntro -kouluttajakoulutuksessa. Yintro on eurooppalainen koulutuskokonaisuus, joka sukeltaa nuorten tieto- ja neuvontatyön perusteisiin. Kokeneet nuorisoalan ammattilaiset jakoivat osaamistaan ja näkemystään kolmen intensiivisen koulutuspäivän ajan. Vertaisoppiminen ja erilaisten oppimisympäristöjen ja menetelmien mahdollisuuksien kartoittaminen olivat koulutuspäivien keskeisiä sisältöjä.

02.06.2014 12:51

Nuoret arvioimassa verkkopalveluita

Koordinaatti on mukana nuorisotutkimusseuran tunnuslukuhankkeessa. Yhtenä osana hankkeessa on nuorten verkkopalveluiden arviointi, jossa eri puolilta Suomea olevat nuoret ovat arvioineet heille suunnattuja palveluita.