Huhtikuu 2014

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

28.04.2014 15:30

Esiintyjän kengissä

Erilaiset esiintymistilanteet, esittelyt ja kouluttajana toimiminen kuuluvat kiinteästi työnkuvaan ainakin jossain määrin kaikille Koordinaatin työntekijöille. Huhtikuussa osallistuin kollegoideni kanssa Allianssi-risteilylle, jossa esittelimme ständillä Nuortenelämä.fi-palvelua ja pidin siellä myös lyhyen asiantuntijapuheenvuoron nuorten verkko-osallistumisen kehittämiseen liittyen. Tämän lisäksi esittelin nuorten tieto- ja neuvontatyötä Nuorisotakuu- ohjausyhteistyöllä tuloksiin –koulutuskiertueella.

22.04.2014 09:32

Kohtaamisia kentällä

Monta aihetta oli mielessä tätä blogikirjoitusta miettiessäni. Erityisesti kuitenkin mielessäni pyöri viime viikkojen lukuisat kohtaamiset tuttujen kollegojen kanssa eri paikoissa. Eivätkä kohtaamiset rajoittuneet vain tuttujen kollegojen tapaamisiin, vaan myös uusien ihmisten tapaamisiin ja tutustumiseen.

09.04.2014 14:39

Pitää muistaa kiittää myös itseään

Tänä vuonna opetus- ja kulttuuriministeriön nuorten tieto- ja neuvontatyön ja verkkomedioiden avustuspäätökset tulivat aikaisin keväällä julki. Savossa saimme olla kiitollisia usean hankeavustuksen myönteisestä päätöksestä.

03.04.2014 10:04

Viestijän pää pyörällä

Osallistuin viime viikolla Julkisen alan tiedottajat ry:n kaksipäiväisille Viestintäpäiville Oulussa. Tapahtuma järjestetään vuosittain, nyt ensimmäistä kertaa näin pohjoisessa. Eihän tällaista tilaisuutta voinut jättää hyödyntämättä.