Maaliskuu 2014

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

26.03.2014 08:29

Kuka kantaa nuorta?

Nuorten tieto- ja neuvontatyön yksi tavoite on nuoren oman elämänhallinnan tukeminen, kuten monen muunkin nuorille suunnatun nuorisotyön palvelun. Nuorten tieto- ja neuvontatyössä on ennaltaehkäisevä ote, vaikka palveluita käyttävät yhtälailla myös nuoret, joilla on elämässään useita yhtäaikaisia haasteita. Palveluilla halutaan tarjota nuorelle tietoa, neuvontaa ja ohjausta, jotta nuori voisi olla oman elämänsä päämies ja siten osaisi tehdä valintoja ja toimia omien tavoitteidensa mukaisesti.

19.03.2014 16:26

Raikkaita ajatuksia nuorten verkko-osallistumisesta?

Uuden nuorten verkko-osallistumispalvelun kehittämishanke on edennyt. Tarvitsemme edelleen teidän kommenttejanne, ideoitanne ja uusia ajatuksianne! Alkuvuosi on työskennelty uuden palvelun konseptoinnin ja verkkopalvelun teknisen vaatimusmäärittelyn parissa ja työskentely jatkuu.

18.03.2014 21:35

Nuortenelämä.fi:ssä chattailtiin

Viime viikolla Koordinaatti järjesti yhteistyössä Humakin ja Laurean ammattikorkeakoulujen Nuorten kohtaaminen verkossa -opintojakson opiskelijoiden kanssa kaksi chattia Nuortenelämä.fi-palvelussa. Kyseiset chatit olivat Nuortenelämä.fi:n ensimmäiset chatit, joiden aikana testattiin kuinka palveluun valittu chat soveltui tosi toimiin.