Helmikuu 2014

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

28.02.2014 13:02

Jargonin vallassa

Siitä taitaa olla hetki, kun viimeksi olen blogissa kielenhuoltoasioita ruotinut. Kieliasiat ovat lähellä sydäntäni, ja tänään aihetta herätti ajattelemaan Iltalehden kokoama artikkeli yritysjorinasta eli jargonista.

20.02.2014 08:53

Kohtaamisia kentällä ja kalenterin viilaamista

Koordinaatin tiimi piti intensiivisen suunnittelupäivän kuluneella viikolla Oulussa. Hyvä aloitus päivälle oli hetki yhdessä miettiä vuoden 2013 kulkua.

14.02.2014 15:36

Mediataitoja kehittämään!

Tällä viikolla vietetään Mediataitoviikkoa ja myös Koordinaatti on mukana viestimässä tärkeästä aiheesta tieto- ja neuvontapalveluverkostolle ja nuorille. Tänä vuonna pääteema on Yhdessä parempi internet. Aiheellista onkin pohtia, miten minä itse voin olla rakentamassa turvallisempaa ja positiivisempaa nettiä. Toki tätä olisi hyvä tehdä jatkuvasti, mutta vähintäänkin tällä viikolla on aiheeseen voinut paneutua tarkemmin ja tietoisemmin.

11.02.2014 23:40

Eurooppalaista verkostoa kehittämässä

Tammikuun viimeisellä viikolla joukko nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden työntekijöitä 12 maasta kokoontui Maltalle Youth in Action nuorisotoimintaohjelman osarahoittamaan seminaariin. Suomesta osallistujia oli kaksi, allekirjoittanut suunnittelija Mika Pietilä Koordinaatista sekä aluekoordinaattori Mervi Ahola (Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa). Seminaarissa arvioitiin eurooppalaisen nuorten tieto- ja neuvontatyön verkoston roolia työmuodon kannalta ja mihin suuntaan sen toimintaa tulevaisuudessa tulisi kehittää.