Tammikuu 2014

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

29.01.2014 15:17

Matti ystävineen

Matti on 46-vuotias mies, joka on valjastettu Nuortenelämä.fi-kampanjan keulahahmoksi. Matti esittäytyi suuremmalle yleisölle ensimmäisen kerran Educa 2014 -messuilla, jotka järjestettiin Messukeskuksessa viime viikolla.

22.01.2014 15:56

Etsivien kanssa etsimässä vastauksia

"Dogmaattisuutta tulee välttää, mutta käsitteet ja avaintermit pitää tietää", totesi sivistystoimentarkastaja Erik Häggman avajaispuheenvuorossaan Etsivän nuorisotyön ammatillinen kehittäminen -hankkeen loppuseminaarissa Tampereella 21.1.2014. Hän peräänkuulutti etsivän nuorisotyön asiakkaiden palveluprosessien avaamista sekä tarkempaa määrittelyä siitä, mitä etsivä nuorisotyö on ja mikä on työn keskeisin kohderyhmä.

17.01.2014 14:11

Nuorten tieto- ja neuvontatyön kenttää näkyvämmäksi

Kävin tänään vetämässä Koordinaatin osuuden Nuorisotakuu - ohjausyhteistyöllä tuloksiin -koulutuksessa Joensuussa. Koordinaatti on ollut yhtenä yhteistyökumppanina Koulutus- ja kehittämiskeskus Salmian järjestämällä koulutuskiertueella.

09.01.2014 21:10

Kohti parempaa nettiä - yhdessä

Kuten monen muunkin asian suhteen, niin tämän blogin suhteen pää raksutti tyhjää muutaman päivän. Loma teki tehtävänsä. Ajatukset ovat olleet kaukana työstä muutaman viikon ajan. Olen tehnyt mitä mieleen on aamulla juolahtanut, pääasiassa lomapäivät menivät kuitenkin koiran kanssa ulkoillessa ja kotiaskareita puuhatessa. Joulu, hyvän ystävän vierailu ja uusi vuosi taisivat olla ne kohokohdat. Ehkä myös se, että loman ensimmäisinä päivänä sain puserrettua kasaan rästiin jääneet opiskelutehtävät ja ensimmäiset opintopisteet kilahtivat opintokorttiin juuri joulun alla.