December 2013

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

20.12.2013 08:26

Lokoisaa joulua!

Toimisto on jo hiljentynyt muiden siirryttyä vapaiden viettoon. Me Merja-Maarian kanssa käymme vielä läpi viimeisiä työsähköposteja ja hoidamme pois alta ennen vuodenvaihdetta hoidettavien listalla olevat työtehtävät.

11.12.2013 14:36

Verkostoitumista, verkostoja ja kohtaamisia

Nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston toimijat ovat keskeinen väline ja tiedonlähde Koordinaatin toiminnan kehittämiselle ja suuntaamiselle. Verkosto ei ole itseisarvo ja tavoite sinänsä.

04.12.2013 14:13

Nuorten verkkovaikuttamista kehittämässä

Koordinaatin, oikeusministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteishanke nuorten verkkodemokratian kehittämisestä on edennyt siihen vaiheeseen, että on avattu laajempi keskustelu ja kommentointi uuden palvelun kehittämisestä. Keskusteluaikaa on helmikuun loppuun saakka. Käy keskustelemassa ja vaikuttamassa: http://urly.fi/aDu