Lokakuu 2013

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

25.10.2013 08:40

Muistuttelun kulttuuri

Informaatioähky, tietotulva, mediamyllerrys, sisältöjen hyökyaalto. Kaiken tämän keskellä parhaillaan kahlaamme ja kompuroimme. Monenlaista muistettavaa on valtavat määrät eikä ole ihme, että kolmikymppinenkin tuntee itsensä dementikoksi välillä. Tehtävälistoja, uutisia, menoja ja tapaamisia toistensa jälkeen, jokin niistä unohtuu kuitenkin.

18.10.2013 08:41

Ohjauspalveluiden ulottuvuudet

Koordinaatin työntekijät ovat kevään ja syksyn aikana olleet yhä enemmän mukana nuorten ohjaukseen liittyvien verkostojen toiminnassa. Nuorten ohjauksella tässä yhteydessä tarkoitan Elinikäisen ohjauksen kehittämisen strategiaan liittyviä painopisteitä, joita erilaisissa kansallisissa ja alueellisissa työryhmissä tällä hetkellä pohditaan.

11.10.2013 13:22

Strugassa kouluttautumassa

Eryica järjestää vuosittain kansainvälisiä koulutuksia, jotka ovat avoimia Eurooppalaisen verkoston tieto- ja neuvontatyöntekijöille ja kouluttajille. Olen aiemmin osallistunut muutamaan koulutukseen, joten odotukset tämänkin koulutuksen osalta olivat ennakkoon korkealla.

07.10.2013 15:15

Kunnon työn päivä

Hektinen lokakuu olisi tarjonnut useamman eri blogi aiheen. Päätin tänään kuitenkin kirjoittaa Kunnon työn päivästä, jota vietetään tänään kuudetta kertaa maailmanlaajuisesti. Kunnon työn päivänä ammattiliittojen keskusjärjestöt sekä Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK kampanjoivat nuorten työllisyyden puolesta ja syrjäytymistä vastaan. Kampanjan viesti on: Yksikään nuori ei ole menetetty tapaus.