Syyskuu 2013

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

20.09.2013 08:09

Aihetta juhlaan ja muisteloon - Nappi 20-vee

Tällä viikolla tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Nuorten tieto- ja neuvontakeskus Nappi perustettiin. Vuosimäärä on merkittävä kaikilla mittareilla mitattuna ja siksi onkin syytä juhlaan.

Napin juuret ovat vuodessa 1985, jolloin kansainvälisen Nuorisovuoden kunniaksi Oulun kaupunki teki ansiokkaan päätöksen ja kunnosti nuorten käyttöön Santaholman nuorisotalon Torikadulta. Kiittäminen on myös silloisia nuoriso-ohjaajia Annea ja Rakua, jotka pisteen toteuttivat.

17.09.2013 15:07

Priorisointia ja ajanhallintaa

Tässä vaiheessa syksyä työt ovat jo pyrähtäneet kunnolla käyntiin. Samoin on alkanut enemmän tai vähemmän valmistautuminen syksyyn. Kalenteriin on lyöty jo lukkoon keskeisimmät ja isoimmat tilaisuudet ja tapahtumat. Ajankäytön hallinta on niitä asioita, joita töissä ja vapaalla tulee pohtineeksi paljon.

08.09.2013 18:42

Innoissaan opiskelusta

Olen yksi niistä 15:sta tyytyväisestä opiskelijasta, jotka valittiin Tampereen yliopiston yhteiskunta- ja kulttuuripolitiikan yksikköön opiskelemaan nuorisotyön ja -tutkimuksen maisteriohjelmaan. Epäilin mahdollisuuksiani päästä maisteriohjelmaan, enkä suotta. Hakijoita oli paljon ja valintaprosessi oli tiukka. Sitä suuremmalla syyllä iloitsinkin, kun sain toukokuussa hyväksyntäkirjeen.