Heinäkuu 2013

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

30.08.2013 08:09

Käännösroboteilla heaveniin

Kesälomani alkaessa heinäkuun puolessa välissä tiedon vastaanottamiskapasiteettini oli äärirajoillaan. Uuden tiedon vastaanottaminen, hyödyntäminen ja soveltaminen sekä tuottaminen ovat keskeisiä osa-alueita työssäni. Tästä johtuen tiedon hallinta, sen järjestäminen, säilyttäminen ja deletointi sekä jakaminen ovat osa päivittäisiä toimiani. Siispä ei pidä ihmetellä, että kesäloman ajaksi pyrin vetämään piuhat irti tietotulvasta. Suhteellisen helppoa se olikin sähköttömässä saaressa. En kuitenkaan malttanut olla lukematta kesälomamatkalla huomaamaani artikkelia sanomalehti Karjalaisessa.

22.08.2013 13:34

Seminaarisyksy starttasi verkkovaikuttamisella

Aloitimme syksyn seminaarikiertueen tällä viikolla Helsingistä. Järjestimme 19.-20.8. yhteistyössä saksalaisen IJAB-järjestön kanssa ”e-Participation & youth” -seminaarin, johon osallistui yhteensä noin 30 henkilöä viidestä eri maasta.

07.08.2013 09:30

Kesäloma takana, mitäs sitten?

Mukava ja rentouttava kesäloma on takana. Paluu töihin loman jälkeen on prosessi johon jokaisella lienee omanlaisensa selviytymiskeinot. Yhdelle löysempi aloitusviikko on omiaan, toiselle taas syöksyminen aktiivisesti tehtäviin on se juttu. Itse olen asettanut itseäni kartalle, kirjoittanut työlistaa, tehnyt kiireisimmät hommat alta pois, käynyt sähköpostin läpi ja tietysti jutustellut kollegoideni kanssa lomasta sekä päivittänyt kuulumiset.