Kesäkuu 2013

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

28.06.2013 11:36

Kesäterveiset toimistolta

Niin se vain vierähti viisi kuukautta maailmalla ja palasin työlomalta takaisin töihin kesäkuun alussa. Vapaan aikana minun ei tarvinnut huolehtia siitä, miten hommat hoituvat toimistolla. Tiesin, että Koordinaatin tiimi ja sijaisenani toiminut Sanni hoitaisivat kyllä kiitettävästi työtehtävät poissaoloni aikana. Kiitokset kuuluvatkin työkavereilleni siitä, että heidän positiivinen suhtautumisensa ja tukensa mahdollistivat hieman pidemmän vapaan pitämisen.

24.06.2013 14:36

Työmuotoa kehittämässä Kroatiassa

Monet Koordinaatti.fi-verkkopalvelun käyttäjistä ja blogimme lukijoista ovat jo varmaan kirmaisseet kesälomalle. Niin minäkin, mutta silti haluan vielä jakaa juhannuksen alusviikon seminaarikokemukseni täällä blogissamme.

11.06.2013 14:20

Lähtökuopissa kesälaitumille ja festareille

Tässä vaiheessa vuotta monet blogikirjoituksistamme käsittelevät yllättäen kesää, kesäkelejä ja tietenkin pian alkavia lomia. Enkä aio tehdä poikkeusta, sillä sen verran pahasti on lomakärpänen päässyt tänä vuonna puraisemaan! Edessä on vielä 6 varhaista aamuherätystä, joiden jälkeen herätyskello haudataan jonnekin syvälle maan ytimen syövereihin kuudeksi (!) viikoksi. Ei pakotteita, ei velvoitteita, ei aikatauluja. Pelkkää lonkanvetoa, päämäärätöntä ajelehtimista ja hyvän mielen haeskelua. Lomalla ei ole rutiineja eikä normeja.

06.06.2013 17:58

Koordinaatin henkilökunta täysilukuisena kohti kesää

Hienot helteet ja satunnaiset kesäsateet ovat kiidättäneet tiimimme jäsenet hienosti kesää!

Kevään aikana suunnittelija Merja-Maaria Oinaan sijaisen toiminut Sanni Saglamer on suunnannut vielä kuumemmille mailla viettämään kesäänsä. Sitä vastoin työlomalta palannut Merja-Maaria on palannut kuumuudesta Suomen viileämpään kesään.

Toimistotilamme sijaitsee Oulun keskustassa, joten voimme välillä kurkistaa ikkunasta kaupungin hulinaa ja lähellä sijaitsevan puiston ihanaa vihreyttä. Työtilat ovat viileät, joten hyvin pärjäämme ilman ylimääräisiä tuulettimia toimistollamme.

02.06.2013 18:59

Oppia ikä kaikki

Koordinaatin kulunut kevätkausi on ollut työntäyteinen, kuten aina. Työntäyteiset työntekijöiden kalenterit ovat pitäneet sisällään myös lukuisia koulutustilaisuuksia. Ne ovat olleet paikallisia, alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä. Koulutusten teemat ovat kaikki liittyneet tavalla ja toisella nuorten tieto- ja neuvontatyöhön.