Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

Syöksyen syksyn syövereihin

Letkeän raukeat kesälomapäivät ovat enää kaihoisa muisto vain. Arki on palannut ja kädet on isketty saveen, vaikka osa porukasta vielä lomaileekin. Elokuun alun työpäivät toimistolla ovat mukavan rauhallisia ja tekevät töihinpaluusta hivenen kivuttomampaa. Välillä on aikaa rauhassa purkaa kesän sähköpostisumaa, lueskella julkaisuja ja siivoilla työkoneen tiedostoja. Kahvihuoneessa muistellaan vielä lomareissuja ja kerrataan mökkiremontteja, vaikka ajatukset ovat jo kääntyneet tulevaan syksyyn ja sen kiireisiin.

Edessä todella on työntäyteinen syksy. Saamme joukkoomme onneksi lisävahvistusta heti alkusyksystä, kun parhaillaan rekrytoitava uusi suunnittelija aloittaa työnsä. Myös pitkään työvapaalla ollut Merja-Maaria palaa elokuun lopussa remmiin. Täysilukuisena tiiminä on huomattavasti helpompaa syöksyä syksyn työurakkaa kohti. Kuluneen kevään aikana on oltu paikoin melko tiukilla, onneksi Venla on ollut apunamme. Ja isona apuna onkin ollut, suuri ja kaunis kiitos Venlalle jo nyt!

Tulevan syksyn tapahtumista itseäni työllistävät etenkin MOODI17 sekä marraskuussa järjestettävät nuorten toimittajapäivät. Työn alla olevan yhdenvertaisuusoppaan sisältö alkaa pikkuhiljaa valmistua, edessä on vielä muun muassa oikolukua, taiton ideointia ja tarkistusta sekä oppaan painatus. Koordinaatin strategian määrittelytyö jatkuu, siinä olemme kaikki mukana. Myös ensi vuoden toimintasuunnitelman työstäminen alkaa pian koko tiimin voimin. Siinä vasta osa jatkuvasti kasvavan to-do -listan sisällöistä.

Siispä hihat rullalle ja kohti vuoden kiireisintä ajanjaksoa. Tekemisiämme voit seurata muun muassa täällä blogissa ja sosiaalisessa mediassa. Livenäkin meitä voi kohdata pitkin vuotta eri puolilla Suomea. Törmäillään ja ollaan yhteyksissä!

-Heidi

Kuva: Pexels.com