Hyppää pääsisältöön

Väestöliiton seksuaalineuvojat vastaavat nuorten kysymyksiin Nuortenelämä.fi-palvelussa 

Kuvaus

Kysyttävää-palstan vastaajien joukko sai täydennystä Väestöliiton ammattilaisista. Seksuaalineuvojat vastaavat nuorten seurusteluun ja muihin intiimeihin suhteisiin sekä seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin.
Nuorisotyöntekijät keskustelevat tietokoneidensa äärellä.

Sisältö

Koordinaatti sai vastikään ilahduttavan yhteistyötarjouksen Väestöliitolta. Järjestön palvelupäällikkö Antti Lahtinen lähestyi Koordinaattia tarjoten heidän ammatillista asiantuntijuuttansa nuorten hyväksi: Väestöliiton seksuaalineuvojien osaamista voitaisiin hyödyntää Nuortenelämä.fi-palvelun Kysyttävää-palstalla nuorten seurusteluun ja muihin intiimeihin suhteisiin sekä seksiin ja seksuaalisuuteen keskittyvissä kysymyksissä.  

Tällainen yhteistyö on erittäin tervetullutta. Kyseiset teemat esiintyvät nuorten yhteydenotoissa jatkuvasti, ja ne ovat suosituimpia aiheita palvelussamme. Seksuaalineuvojien asiantuntijuudelle on siis tarvetta. Ennen kaikkea tämä yhteistyö palvelee nuorten etua. Olemme innoissamme ja kiitollisia yhteistyön alkamisesta!” Koordinaatin Nuortenelämä.fi-palvelusta vastaava suunnittelija Riina Papinaho kommentoi. 

Tiistaista 14. huhtikuuta alkaen Kysyttävää-palstalla nuorten kysymyksiin on vastaamassa Väestöliitolta neljä seksuaalineuvojaa – Anne Pelander, Sari Hälinen, Maria Nikunlaakso sekä palvelupäällikkö Antti Lahtinen. Koordinaatti kiittää nopealla aikataululla sujuvasti alkaneesta yhteistyöstä.  

Nuorilla on oikeus luotettavaan, asiantuntevaan tietoon ja neuvontaan elämän kaikissa tilanteissa ja osa-alueissa. Nuorten tieto- ja neuvontatyössä tehdään yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa nuorten kasvun, itsenäistymisen ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Yhteistyöllä saamme monipuolisen osaamisen oikea-aikaisesti käyttöön nuorten tukemiseksi. 

Väestöliitto on sosiaali- ja terveysalan valtakunnallinen järjestö, joka edistää perheiden, nuorten ja koko väestön hyvinvointia ja ihmisoikeuksia. Väestöliitto edistää nuorten seksuaaliterveyttä lisäämällä nuorten tietoja, taitoja ja motivaatiota huolehtia itsestään. Väestöliitto lisää nuorten parisuhteiden hyvinvointia edistämällä ihmisten suhdetietoja ja –taitoja. Tutustu Väestöliittoon tarkemmin heidän verkkosivuillaan

Kysy–vastaa-periaatteella toimiva Kysyttävää-palsta on osa Koordinaatin ylläpitämää valtakunnallista Nuortenelämä.fi-verkkopalvelua. Palstalla nuori saa tietoa ja neuvontaa hänen elämäänsä liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Koordinaatti koordinoi palstaa ja meillä on lähes 70 ammattilaista ympäri Suomen vastaamassa nuorten kysymyksiin. Nuorten eduksi halutaan tehdä, ja tehdään, arvokasta työtä yhdessä.  

Tutustu Kysyttävää-palstaan Nuortenelämä.fi-verkkopalvelussa

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!