Ajankohtaista

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tuoreimmat
uutiset ja ajankohtaiset asiat.

Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hanke vierailee Nuorisotiedon teemailtapäivässä

Koordinaatin Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hanke vierailee Nuorisotiedon teemailtapäivässä torstaina 21.11. klo 13.30-15:30. Tule kuulolle joko paikan päälle tai osallistu etänä!
 
Nuorisotiedon kirjasto järjestää torstai-iltapäivisin kaikille nuorisoalan toimijoille tarkoitetun teemailtapäivän, joka tuo esiin alan uusinta ja ajankohtaista tietoa alan toimijoiden tuottamana. Nuorisoalan toimijat tulevat kirjastolle esittelemään nuoriin ja alaan liittyviä loppuvaiheen hankkeita, selvityksiä, tietoa ja menetelmiä. Lue lisää teemiltapäivistä.
 
Teemailtapäivässä kerrotaan hankkeen taustaa ja tavoitteita sekä erityisesti sitä, millaisia osaamistarpeita on tunnistettu nuorisotyön ammattilaisten ja vapaaehtoisten keskuudessa aiheeseen liittyen. Hanketta esittelee projektisuunnittelija Merja-Maaria Oinas.
 
Ilmoittaudu ennakkoon viimeistään 18.11.2019 täällä.
 
Valtakunnallisessa Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hankkeessa vahvistetaan nuorisotyön ammattilaisten osaamista lasten ja nuorten seksuaalisen houkuttelun ja seksuaaliväkivallan vastaiseen toimintaan. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö ja sitä koordinoi osaamiskeskus Koordinaatti. 
 
Lisätietoa hankkeesta: www.koordinaatti.fi/grooming