Hyppää pääsisältöön

Nuortenideat.fi-palvelun Pulmakulman aukioloajat keväällä

Kuvaus

Nuortenideat.fi-palvelun Pulmakulmassa on mahdollista keskustella Nuortenideat.fi-palvelusta ja sen käytöstä sekä muista osallisuuteen ja vaikuttamiseen liittyvistä aiheista.

Sisältö

Nuortenideat.fi-palvelun Pulmakulmassa on mahdollista keskustella Nuortenideat.fi-vaikuttamispalvelusta sekä sen käyttöön, osallisuuteen ja vaikuttamiseen liittyvistä aiheista.

Pulmakulma on avoinna joka kuun kolmas perjantai klo 12-13 Tuolloin kaikki Nuortenideat.fi-palvelusta kiinnostuneet nuorten parissa toimijat sekä muut nuorten kuulemisesta kiinnostuneet tahot ovat tervetulleita mukaan keskustelemaan ja kysymään palveluun liittyvistä aiheista. Kysymyksiin ovat vastaamassa Nuortenideat.fi-palvelun moderaattorit.

Pulmakulmaan voit tulla mukaan mihin aikaan tahansa sen aukioloaikana. Pulmakulmassa keskustellaan osallistujien mukanaan tuomista aiheista, jaetaan hyviä käytäntöjä sekä etsitään yhdessä ratkaisuja palvelun käytössä eteen tulleisiin pulmiin. Toisinaan nostetaan keskusteluun myös ennakkoon sovittuja teemoja ja kutsutaan osallisuuden asiantuntijoita mukaan. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Pulmakulma on avoinna perjantaisin klo 12-13:

15.1.2021
19.2.2021
19.3.2021
16.4.2021
21.5.2021

Tervetuloa mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Kilkkaa mukaan Pulmakulman Teamsiin tästä.

Lisätietoa Nuortenideat.fi-palvelusta:
Pirjo Kovalainen, pirjo.kovalainen(at)ouka.fi, p. 044 703 8303

Jaa artikkeli

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla kaikkien palveluidemme kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.
Välitämme lisäksi tietoa nuorten tieto- ja neuvontatyön ajankohtaisista asioista.

Siirry uutiskirjeisiin!