Hyppää pääsisältöön

Nuortenideat.fi-palvelun Pulmakulma

Ajankohta

Kellonaika

12:00

- 13:00

Paikka

Verkkokoulutus

Kuvaus

Nuortenideat.fi-palvelun Pulmakulma on avoinna joka kuun kolmas perjantai klo 12-13. Tuolloin kaikki Nuortenideat.fi-palvelusta kiinnostuneet nuorten parissa toimijat sekä muut nuorten kuulemisesta kiinnostuneet tahot ovat tervetulleita mukaan keskustelemaan ja kysymään mm. Nuortenideat.fi-palveluun liittyvistä aiheista. Kysymyksiin ovat vastaamassa Nuortenideat.fi-palvelun moderaattorit Koordinaatista.

Sisältö

Nuortenideat.fi-vaikuttamispalvelun Pulmakulma avoinna keskustelulle

Nuortenideat.fi-vaikuttamispalvelun Pulmakulmassa on mahdollista keskustella vaikuttamispalvelusta sekä sen käyttöön, osallisuuteen ja vaikuttamiseen liittyvistä aiheista. Pulmakulmaan voit tulla mukaan mihin aikaan tahansa sen aukioloaikana.

Pulmakulmassa keskustellaan osallistujien mukanaan tuomista aiheista, jaetaan hyviä käytäntöjä sekä etsitään yhdessä ratkaisuja palvelun käytössä eteen tulleisiin pulmiin. Toisinaan nostetaan keskusteluun myös ennakkoon sovittuja teemoja ja kutsutaan osallisuuden asiantuntijoita mukaan. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Pulmakulma on avoinna perjantaina 19.3.2021 klo 12-13.
Tervetuloa mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Linkki Pulmakulman Teams-huoneeseen löytyy tästä.

 

Nuortenideat.fi-palvelun tuottavat yhteistyössä Koordinaatti, oikeusministeriö ja opetus- ja kulttuuriministeriö. Koordinaatti toimii osana Osallisuuden osaamiskeskusta yhdessä Nuorten Akatemian, Nuvan ja Opinkirjon kanssa.

Ota yhteyttä

Pirjo Kovalainen, pirjo.kovalainen(at)ouka.fi, p. 044 703 8303

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!