Hyppää pääsisältöön

ERYICA kokoaa tietoa siitä, millaisissa teemoissa nuorten tieto- ja neuvontatyöntekijät kohtaavat nuoria ympäri Eurooppaa

Kuvaus

Vastaa lyhyeen kyselyyn 3.2.2022 mennessä. Saatu tieto hyödynnetään Eurooppalaisen nuorisotiedotuspäivän kampanjassa huhtikuussa. Kampanjassa tehdään näkyväksi nuorten tiedon tarpeita.

Sisältö

Eurooppalaista nuorisotiedotuspäivää vietetään vuosittain 17. huhtikuuta. Vuosi 2022 on omistettu kaikille nuorille, jotka haluavat vaikuttaa ja olla osana toteuttamassa parempaa tulevaa. Nuoret ovat tulevaisuus, ja heillä on varmasti mielipiteitä nykyiseen päätöksentekoon.

Sekä Euroopan komissio, että Euroopan neuvosto nostavat tänä vuonna erityisesti esiin nuoren tarpeita ja oikeutta tulla kuulluksi. Myös eurooppalainen nuorten tieto- ja neuvontatyön kattojärjestö (ERYICA) on lähtenyt tukemaan viestin tärkeyttä, ja nostaa demokratian, osallisuuden ja kuulemisen teemoja Eurooppalaisen nuorisotiedotuspäivän yhteydessä esiin. Siksi tänä vuonna päivän teemakampanjassa tuodaan näkyväksi nuorten oikeutta tietoon, jotta he voivat vahvistaa ja edistää osallistumistaan, ja jolla edistetään demokratiaa, ihmisoikeuksien toteutumista ja kaikkien nuorten perusoikeuksia.

Maaliskuun 28. päivänä käynnistyy teemoihin liittyen laaja, useassa maassa samaan aikaan toteutuva sosiaalisen median kampanja, joka päättyy viralliseen nuorisotiedotuspäivään 17.4.2022.

Ennen kampanjan käynnistymistä kysytään kuitenkin nuorten tieto- ja neuvontatyötä tekeviltä myös Suomessa siitä, miten ja millaisissa teemoissa kohtaatte nuoria. Vastaa lyhyeen englanninkieliseen kyselyyn ja olet osaltasi vaikuttamassa siihen, millaista sisältöä muun muassa nuorten tiedontarpeista nostamme esiin Eurooppalaisen nuorisotiedotuspäivän kampanjassa ympäri Eurooppaa.  

Siirry tästä vastaamaan kyselyyn. Kyselyä saa jakaa! Vastausaika päättyy 3.2.2022.

Lisätietoja:

Jaana Fedotoff, Koordinaatti
p. 044 703 8215
jaana.fedotoff@ouka.fi

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!