Skip to main content

Tietosuoja- ja saavutettavuusseloste

Mihin tietojani käytetään? Kuinka saavutettava Koordinaatti.fi-palvelu on?

Tietosuojaseloste

Uutiskirje - MailChimp 

Liittymällä sähköpostilistalle annat luvan siihen, että sinulle lähetetään uutiskirje sekä muita ajankohtaisia tiedotteita tarvittaessa. Antamiasi tietoja käsittelee Koordinaatin henkilöstö. Koordinaatti ei luovuta tietoja ulkopuolisille tai käytä niitä muihin tarkoituksiin.

Sähköpostirekisterit on sijoitettu MailChimp-palvelun palvelimelle EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, joten tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä EU:n ja ETA:n ulkopuolella. Lisätietoja MailChimpin "Terms of Use" ja "Privacy Policy" -dokumenteista osoitteessa Mailchimp.com/legal.

Hyväksy käyttöehdot valitsemalla tilauslomakkeelta kohta "Hyväksyn käyttöehdot" ja sen jälkeen klikkaa sivun lopussa "Tilaa uutiskirje".

Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä "Poista minut tältä listalta" tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nutikoordinaatio@ouka.fi. Lisätietoja saat Koordinaatista: www.koordinaatti.fi.


Seminaarit, koulutukset ja kyselyt - Webropol

Koordinaatissa käytämme Webropolin kysely- ja raportointityökalua seminaareihimme tai koulutuksiimme ilmoittautumisessa sekä silloin, kun teemme kyselyitä, joiden tarkoituksena on esimerkiksi kehittää tai edistää nuorten tieto- ja neuvontapalveluita. 

Siirry tästä Koordinaatin ilmoittautumislomakkeiden ja kyselyiden tietosuojaselosteeseen.

Saavutettavuusseloste

Koordinaatti.fi-verkkopalvelun saavutettavuusseloste löytyy tämän linkin kautta. Seloste sisältää tarkempaa tietoa verkkopalvelulle tehdyn saavutettavuusarvioinnin tuloksista.

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella.