Nutitilastot.fi

Nuorten tieto- ja neuvontatyön Nutitilastot.fi-sovelluksella kerätään nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden asiointitilastot yhdenmukaisesti paikallisella sekä valtakunnan tasolla. Sovellus on helppokäyttöinen ja maksuton. Se on kehitetty yhteistyössä nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisen palveluverkoston toimijoiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut sovelluksen käyttöönotosta, ota yhteyttä erityisasiantuntija Mika Pietilään tai suunnittelija Heidi Leppäkariin. Sovellukseen voi tutustua myös testitunnusten avulla. Testitunnukset saat Mikalta tai Heidiltä.

Nutitilastot.fi-sovelluksen käyttäjille postitetaan neljä kertaa vuodessa uutiskirje, jossa kerrotaan viimeisimmät muutokset, päivitykset ja mahdolliset käyttökatkokset. Uutiskirjeen voit tilata osoitteessa http://eepurl.com/t60Pr.

Nutitilastot.fi-sovelluksen uuden version käyttöohjeet (päivitetty 30.12.2017).

Tallenne verkkokoulutuksesta 23.5.2018 (Koordinaatin YouTube-kanava). Koulutuksessa käydään läpi sovellukseen käyttöön liittyviä perusasioita.

Tallenne verkkokoulutuksesta 5.6.2018 (Koordinaatti YouTube-kanava). Koulutuksessa käydään läpi sovellukseen liittyviä aihealueita ja kirjaukset- ja tilastot-toimintoja.

www.nutitilastot.fi