17.01.2018, Verkkokoulutus

Nuortenideat.fi-käyttökoulutus

Koordinaatti järjestää verkkokoulutuksen, joka on suunnattu ensisijaisesti organisaatioille, jotka ovat jo perustaneet Nuortenideat.fi-palveluun oman organisaatiosivun tai vaihtoehtoisesti tehneet päätöksen ottaa vaikuttamispalvelu käyttöönsä.

Onko sinulla kysymyksiä palvelun käyttöön, ideoiden etenemiseen tai vaikuttamispalvelun markkinointiin liittyen? Osallistujia pyydetään kertomaan ilmoittautumislomakkeessa etukäteen kysymyksiä tai tarkennuspyyntöjä esimerkiksi palvelun säännöistä tai toiminnallisuuksista. Kysymykset ja vastaukset käsitellään koulutuksessa.

Keskiviikkona 17.1. klo 12.30–14.00

Ohjelma:

  • Nuortenideat.fi-palvelun esittely ja toiminnallisuudet
  • Yhteyshenkilön tehtävät
  • Materiaalit työn tueksi ja vastaukset kysymyksiin

Ilmoittaudu ennakkoon 12.1.2017 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Verkkokoulutukseen kirjaudutaan osoitteessa http://oulu.adobeconnect.com/r6xlbmb96zs/ Verkkokoulutus järjestetään Adobe Connect Pro -verkkoympäristössä. Sinulla tulee olla koneellasi verkkoyhteys ja asennettuna selaimeen Adobe Connect Add-in. Kun avaat linkin ja kirjaudut koulutustilaan, se pyydetään asentamaan koneellesi, jos sitä ei vielä ole. Kysymyksiä ja kommentteja koulutuksen aikana voi esittää chatin tai mikrofonin kautta.

Kouluttajana toimii Merja-Maaria Oinas Koordinaatista.
Lisätietoja: merja-maaria.oinas(at)ouka.fi, p. 044 703 8303

Nuortenideat.fi-palvelun tuottavat yhteistyössä Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti, oikeusministeriö ja opetus- ja kulttuuriministeriö.