18.01.2018, Verkkokoulutus

Nuortenideat.fi-koulutus järjestöille

Koordinaatti järjestää verkkokoulutuksen, jossa esitellään Nuortenideat.fi-palvelu ja kerrotaan sen käyttöönotosta ja toiminnallisuuksista. Toisessa osuudessa käydään tarkemmin läpi palvelun käyttöä ja hyödyntämistä. Koulutus on suunnattu vaikuttamispalvelusta kiinnostuneille nuorten parissa toimiville järjestöille.

Torstaina 18.1.2018 klo 13:00–13:45 (esittely) ja 13:45–15:30 (käyttökoulutus)

klo 13:00–13:45 Nuortenideat.fi-palvelun esittely järjestöille: Miten palvelu toimii? Kuka voi ottaa Nuortenideat.fi:n käyttöönsä ja miten se tapahtuu?

  • Vaikuttamispalvelun esittely
  • Säännöt ja käyttöehdot
  • Palvelun hyödyntäminen ja käyttöönotto

klo 13:45–15:30 Käyttökoulutus Nuortenideat.fi-palveluun oman sivun avanneille järjestöille: Miten palvelua käytetään? Mitä yhteyshenkilöltä edellytetään?

  • Nuortenideat.fi-palvelun yhteyshenkilön tehtävät
  • Palvelun toiminnallisuudet ja hyödyntäminen nuorten kuulemisessa
  • Materiaalit työn tueksi

Ilmoittaudu käyttökoulutukseen alla olevalla lomakkeella.

Verkkokoulutus järjestetään Adobe Connect Pro -verkkoympäristössä. Linkki koulutustilaan: http://oulu.adobeconnect.com/r7ojg1hwneh. Sinulla tulee olla koneellasi verkkoyhteys ja asennettuna selaimeen Adobe Connect Add-in. Kun avaat linkin ja kirjaudut koulutustilaan, se pyydetään asentamaan koneellesi, jos sitä ei vielä ole. Kysymyksiä ja kommentteja koulutuksen aikana voi esittää chatin tai mikrofonin kautta.

Webinaarin vetäjänä ja kouluttajana toimii suunnittelija Merja-Maaria Oinas Koordinaatista. Lisätietoja: Merja-Maaria Oinas, merja-maaria.oinas(at)ouka.fi, p. 044 703 8303

Nuortenideat.fi-palvelun tuottavat yhteistyössä Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti, oikeusministeriö ja opetus- ja kulttuuriministeriö.