12.10.2018, Valtakunnallinen verkkokoulutus

Kohdataan-webinaarisarja: Vuorovaikutus

Vuorovaikutus verkko-ohjauksessa

Perjantaina 12.10. klo 10-11.

Miten rakennamme hyvää ohjaussuhdetta, kun emme ole fyysisesti samassa tilassa? Miten vuorovaikutus chatissa, videoneuvottelussa, sähköpostissa tai keskusteluryhmissä eroaa kasvokkaisesta vuorovaikutuksesta? Millaisia ominaispiirteitä liittyy kahdenkeskisiin keskusteluihin ja toisaalta ryhmäkeskusteluihin verkossa? Onko aito kohtaaminen verkossa mahdollista?

Teknologia mahdollistaa nykyään vuorovaikutuksen paikasta ja ajasta riippumatta. Kuitenkin onnistunut tiedotaminen, neuvonta ja ohjaus verkossa edellyttää osittain uudenlaisten vuorovaikutussääntöjen opettelemista. Tervetuloa mukaan kuulemaan käytännön kokemuksia verkossa kohtaamisesta, jakamaan omia ajatuksia sekä keräämään vinkkejä ja työvälineitä.

Webinaari on osa osaamiskeskus Koordinaatin Kohdataan-webinaarisarjaa. Webinaarien sisällöt on suunnattu eri toimintaympäristöissä nuorten tieto-, neuvonta- ja ohjaustyötä tekeville ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

Sarjassamme paneudutaan syksyn aikana internetin sekä nousevien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä. Jokaisessa jaksossa on mukana asiantuntijavieras keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiin. Heidän kanssaan keskustelee Koordinaatin suunnittelija Sara Peltola. Tämän jakson vieraina ovat digitaalisen nuorisotyön koordinaattori Juuli Nakari Loisto Setlementista ja suunnittelija Anni Susineva Hivpointista.

Ilmoittaudu mukaan tähän webinaariin viimeistään 8.10. Samalla voit ilmoittautua osallistujaksi muihin webinaarisarjan osiin. 

Mikäli samasta organisaatiosta on ilmoittautunut useampi henkilö, niin suosittelemme järjestämään ns. webinaarikatsomon, jossa kaikki ovat yhden koneen/yhteyden päässä.

Lisätiedot: Koordinaatin suunnittelija Sara Peltola 044 7038303. Sähköposti etunimi.sukunimi@ouka.fi