09.11.2018, Valtakunnallinen verkkokoulutus

Kohdataan-webinaarisarja: Tietoturva

Tietoturva, tietosuoja ja etiikka verkko-ohjauksessa

Perjantaina 9.11. klo 10-11.

Mitä tarkoittavat tietoturva, tietosuoja sekä tieto-, neuvonta- ja ohjaustyön etiikka? Mitä on erityisesti huomioitava näihin liittyen, kun ohjausvuorovaikutus siirretään verkkoon? Miten toimin eettisesti kestävästi ohjatessani verkossa?

Hyvä ohjaussuhde perustuu aina luottamukseen. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja saamaan vinkit siihen, miten omalla toiminnalla voit vaalia sitä huolehtimalla tietoturvasta, tietosuojasta ja eettisistä toimintatavoista.

Webinaari on osa osaamiskeskus Koordinaatin Kohdataan-webinaarisarjaa. Webinaarien sisällöt on suunnattu eri toimintaympäristöissä nuorten tieto-, neuvonta- ja ohjaustyötä tekeville ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

Sarjassamme paneudutaan syksyn aikana internetin sekä nousevien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä. Jokaisessa jaksossa on mukana asiantuntijavieras keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiin. Heidän kanssaan keskustelee Koordinaatin suunnittelija Sara Peltola. Tämän jakson vieraana on tietosuoja-asiantuntija Harto Pönkä sekä Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff.

Ilmoittaudu mukaan tähän webinaariin viimeistään 5.11. Samalla voit ilmoittautua osallistujaksi muihin webinaarisarjan osiin. 

Mikäli samasta organisaatiosta on ilmoittautunut useampi henkilö, niin suosittelemme järjestämään ns. webinaarikatsomon, jossa kaikki ovat yhden koneen/yhteyden päässä.

Lisätiedot Koordinaatin suunnittelija Sara Peltola 044 7038303. Sähköposti etunimi.sukunimi@ouka.fi