14.09.2018, Valtakunnallinen verkkokoulutus

Kohdataan-webinaarisarja: Saavutettavuus

Ohjauksen saatavuus, saavutettavuus ja digitaalisten palveluiden mahdollisuudet

Perjantaina 14.9. klo 10-11.

Mitä tarkoittaa ohjauksen saavutettavuus? Miten varmistamme kaikille nuorille yhdenvertaisen pääsyn tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluiden äärelle? Mitä meidän tulisi ottaa huomioon, että olemassa oleviin palveluihin olisi mahdollisimman helppo tulla ja tarttua? Millaisia ratkaisuja verkossa kohtaaminen voi tarjota saavutettavuuden haasteisiin?

Tervetuloa mukaan osaamiskeskus Koordinaatin webinaarisarjan lähtölaukaukseen! Webinaarien sisällöt on suunnattu eri toimintaympäristöissä nuorten tieto-, neuvonta- ja ohjaustyötä tekeville ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

Kohdataan -sarjassamme paneudutaan syksyn aikana internetin sekä nousevien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä. Jokaisessa jaksossa on mukana asiantuntijavieras keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiin. Heidän kanssaan keskustelee Koordinaatin suunnittelija Sara Peltola.

Tässä jaksossa vieraina ovat yhdenvertaisuusasiantuntija Heta Hölttä Allianssista ja hallituksen puheenjohtaja Petteri Alinikula verkkoympäristöjen saavutettavuuteen erikoistuneesta Avaava Digital Oy:sta.

Ilmoittaudu mukaan tähän webinaariin viimeistään 10.9. Samalla voit ilmoittautua osallistujaksi muihin webinaarisarjan osiin.

Mikäli samasta organisaatiosta on ilmoittautunut useampi henkilö, niin suosittelemme järjestämään ns. webinaarikatsomon, jossa kaikki ovat yhden koneen/yhteyden päässä.

Lisätiedot Koordinaatin suunnittelija Sara Peltola 044 7038303. Sähköposti etunimi.sukunimi@ouka.fi