Keskipisteessä

Mitä kuuluu kentälle? Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut
ympäri Suomen kertovat.

05.11.2018 Ville Kujanpää

Puhu rahasta -materiaalit ammattilaisten työn tueksi

Mun talous -hanke päättyi viime vuonna, mutta toiminta jatkuu Veikkauksen tuella Suomen Setlementtiliiton koordinoimana. Tavoitteena on nuorten taloudellisen osaamisen edistyminen ja velkaongelmien väheneminen. Mun talouden verkkosivuilta löydät hyödyllisiä materiaaleja ja paljon ajankohtaista tietoa.

 

23.10.2018 Jenni Suhonen

YADin päihdetieto- ja neuvontatyö festareilla ja alakulttuuritapahtumissa

Festarityö on YAD Youth Against Drugs ry:n vanhimpia työmuotoja. YADin nuoret ovat tehneet ehkäisevää huumetyötä festareilla perustamisvuodesta 1988 lähtien. Kohtaamisten tavoitteena on herättää keskustelua ja vahvistaa itsenäistä ajattelua huumeisiin liittyen.

 

10.10.2018 Paula Aalto

Uskallamme puhua, kestämme kuulla!

Mannerheimin lastensuojeluliiton hanke jalkautuu oppilaitoksiin kouluttamaan oppilaita, vanhempia ja opettajia nuorten seksuaalisen häirinnän ehkäisystä. Näin lisätään tietoisuutta seksuaalisesta häirinnästä ja madalletaan puheeksi ottamisen kynnystä.

 

20.09.2018 Minna Lehtinen

Buenoa toimintaa nuorille

EHYT ry:n uudessa BUENO-toiminnassa yhdistyvät tutut 11–18-vuotiaille nuorille suunnatut ehkäisevän päihdetyön toiminnot. Buenotalk.fi-sivulle on koottu kaikki nuorille suunnattu BUENO-toiminta. Toiminnassa käsitellään muun muassa itsetuntoa, ihmissuhteita, päihteitä ja hyvinvointia. Somessa BUENO tottelee nimeä BuenoTalk. Toiminta näkyy somessa esimerkiksi chat-tapahtumina ja vlogeina YouTubessa. Lisäksi BuenoTalkin löytää Instagramista.

 

Pages