Keskipisteessä

Mitä kuuluu kentälle? Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut
ympäri Suomen kertovat.

10.10.2018 Paula Aalto

Uskallamme puhua, kestämme kuulla!

Mannerheimin lastensuojeluliiton hanke jalkautuu oppilaitoksiin kouluttamaan oppilaita, vanhempia ja opettajia nuorten seksuaalisen häirinnän ehkäisystä. Näin lisätään tietoisuutta seksuaalisesta häirinnästä ja madalletaan puheeksi ottamisen kynnystä.

 

20.09.2018 Minna Lehtinen

Buenoa toimintaa nuorille

EHYT ry:n uudessa BUENO-toiminnassa yhdistyvät tutut 11–18-vuotiaille nuorille suunnatut ehkäisevän päihdetyön toiminnot. Buenotalk.fi-sivulle on koottu kaikki nuorille suunnattu BUENO-toiminta. Toiminnassa käsitellään muun muassa itsetuntoa, ihmissuhteita, päihteitä ja hyvinvointia. Somessa BUENO tottelee nimeä BuenoTalk. Toiminta näkyy somessa esimerkiksi chat-tapahtumina ja vlogeina YouTubessa. Lisäksi BuenoTalkin löytää Instagramista.

 

15.05.2018 Miina Morko

Menetelmäopas jalkautuvaan nuorten tieto- ja neuvontatyöhön

Nuorten tieto- ja neuvontatyön lähipalvelun kehittäminen Kuopion maaseutualueilla -hankkeessa tuotettu opas sisältää hankkeen aikana luotuja erilaisia toiminnallisia menetelmiä ja materiaaleja.

 

18.04.2018 Ulla-Maija Luoma

Rennosti osallistuen – osallisuudesta riemastuen

ODL Liikuntaklinikan valtakunnallinen Höntsä – silta eteenpäin! -hanke tähtää nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden kokemisen kohentumiseen. Tavoitteena on kehittää uudenlaista liikunnan ja kulttuurin toimintamalleja yhdistävää, nuorten omista ideoista kumpuavaa, rentoa ja iloa tuottavaa höntsäilyä.

 

Pages