08.03.2019, Valtakunnallinen verkkokoulutus

Nutitilastot.fi-verkkokoulutus

Osaamiskeskus Koordinaatti järjestää Nutitilastot.fi-sovelluksen käyttöön liittyvän verkkokoulutuksen perjantaina 8.3.2019 klo 10.00. Verkkokoulutuksen aikana käydään läpi Nutitilastot.fi:n raportteja ja kirjaamista. Verkkokoulutus on suunnattu kaikille, jotka käyttävät sovellusta.

Ilmoittautuminen viimeistään 6.3.2019 tämän linkin kautta. Ilmoittautuessasi voit myös jättää jo ennakkoon mahdollisia kysymyksiä Nutitilastot.fi-sovellukseen liittyen, joita haluat käsiteltävän verkkokoulutuksen aikana.

Verkkokoulutuksen vetää Koordinaatista erityisasiaintuntija Mika Pietilä.

Ohjeita verkkokoulutukseen osallistumiseen:
1. Sinulla tulee olla koneellasi verkkoyhteys, mielellään langallinen. Verkkokoulutuksen aikana sinun tulee kytkeä päälle tietokoneesi kaiuttimet, jotta kuulet koulutuksen vetäjän puheen. Voit käyttää myös kuuloke-mikrofoniyhdistelmää.
2. Kirjaudu verkkoympäristöön noin 10-15 minuuttia ennen koulutuksen varsinaista aloitusaikaa, jotta ehdit testaamaan yhteyden ja äänen kuuluvuuden.
3. Verkkokoulutus järjestetään Adobe Connect Pro -verkkoympäristössä. Verkkoympäristöön pääset tästä linkistä.
4. Kirjaudu koulutukseen valitsemalla "Enter as a Guest". Kirjoita nimesi ja organisaatiosi. Nimi tulee näkyviin osallistujavalikkoon.
5. Mikäli koneesi turvaohjelma kertoo, että ”an application tried to act as an Internet server”, paina “Allow”-painiketta.
6. Kirjauduttuasi olet Koordinaatin verkkokoulutusalustalla. Näet esittelymateriaalit, osallistujalistan, chat-ruudun ja kuulet puheen. Verkkokoulutukseen liittyvän esityksen sekä havainnollistukset verkkosivulla näet tietokoneesi näytöllä.
7. Kysymyksiä ja kommentteja koulutuksen aikana voi esittää chatin kautta. Jos käytät kuuloke-mikrofoniyhdistelmää, niin se mahdollistaa kysymysten esittämisen puhumalla.
8. Jos osallistut verkkokoulutukseen älypyhelimella tai tabletilla, tulee sinun ladata älypuhelimeen tai tablettiin Adobe Connect applikaatio.
9. Koneellasi tulee olla Flash Player. Suositeltavat selaimet ovat Firefox ja Internet Explorer.
10. Jos yhteys on huono, sammuta muut ohjelmat koneeltasi. Käytä mieluiten langallista verkkoyhteyttä.

Lisätietoja: Erityisasiaintuntija Mika Pietilä mika.pietila(at)ouka.fi, p. 044 703 8216