31.10.2019, Valtakunnallinen verkkokoulutus

Grooming-hankkeen webinaari

Koordinaatti toteuttaa Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hankkeessa webinaarisarjan. Toinen webinaari järjestetään 31.10.2019 klo 10-11.
 

Grooming ja seksuaaliväkivalta - mistä on kysymys? 

Webinaarissa on vieraana Krista Kokkonen, suunnittelija, asiakastyön ohjaaja, Nuorten Exit. Webinaarin vetää hankkeen projektisuunnittelija Merja-Maaria Oinas Koordinaatista. 
 
Osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Webinaarin osallistumislinkki: http://oulu.adobeconnect.com/grooming
 
Ohjeita webinaariin osallistumiseen:
1. Webinaari järjestetään Adobe Connect Pro -verkkoympäristössä. Sinulla tulee olla koneellasi verkkoyhteys. Webinaarin aikana sinun tulee kytkeä päälle tietokoneesi kaiuttimet, jotta kuulet puheen.
2. Webinaariin kirjaudutaan osoitteessa: http://oulu.adobeconnect.com/groomingKirjaudu webinaari-tilaan osallistumislinkin kautta noin klo 9:45, että ehdit tarvittaessa asentaa Adobe Connect -sovelluksen ja tarkistaa äänien kuulumisen ennen webinaarin alkamista.
3. Mikäli koneesi turvaohjelma kertoo, että ”an application tried to act as an Internet server”, paina “Allow”-painiketta.
4. Valitse ”Enter as a Guest”.
5. Kirjoita nimesi tai nimimerkkisi. Nimi tulee näkyviin osallistujavalikkoon, joten se voi olla esimermiksi etunimi, sukunimi + organisaation nimi. Paina ”Enter Room” -painiketta.
6. Olet webinaarihuoneessa. Näet esittelymateriaalit, osallistujalistan, chat-ruudun ja kuulet puheen.
7. Kysymyksiä ja kommentteja webinaarin aikana voi esittää chatin kautta.
8. Jos osallistut webinaariin älypyhelimella tai tabletilla, tulee sinun ladata älypuhelimeen tai tablettiin Adobe Connect -applikaatio.
9. Koneellasi tulee olla Flash Player. Suositeltavat selaimet ovat Firefox ja Internet Explorer.
10. Olemme paikalla virittämässä yhteyttä 15 minuuttia ennen webinaarin aloitusta. Näin ehdit testaamaan äänet ennen kuin varsinainen webinaari alkaa..
 
Alla olevalla lomakkeella voit kertoa kysymyksesi tai toiveesi sisällöstä etukäteen. 
 
Osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Kirjaudu webinaari-tilaan osallistumislinkin kautta noin klo 9:45, että ehdit tarvittaessa asentaa Adobe Connect -sovelluksen ja tarkistaa äänien kuulumisen ennen webinaarin alkamista. Kirjautuessasi antamasi nimi näkyy muille osallistujille webinaari-tilassa. Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä tunnusten luomista.
 
Webinaarisarja
  • Torstaisin 10.10.2019, 31.10.2019, 21.11.2019 ja 12.12.2019 
  • Klo 10-11
  • Tarkemmat ohjelmat päivittyvät Koordinaatin kalenteriin
  • Kaikista webinaareista julkaistaan tallenteet Koordinaatin YouTube-kanavalla
 
Lisätietoja webinaarisarjasta:
Projektipäällikkö Mika Pietilä, p. 044 703 8216
Projektisuunnittelija Merja-Maaria Oinas, p. 040 664 1852