Videotuotantoa Youtubeen / Videoproduktion till Youtube, 19.12.2017, Vaasa / Vasa

Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan nuorten tieto- ja neuvontatyön aluekoordinointi järjestää koulutuksen videotuotannon suunnitteluun, kuvaukseen ja editointiin sekä julkaisemiseen Youtubessa.

 

Nuortenideat.fi-käyttökoulutus , 17.01.2018, Verkkokoulutus

Koordinaatti järjestää verkkokoulutuksen, joka on suunnattu ensisijaisesti organisaatioille, jotka ovat jo perustaneet Nuortenideat.fi-palveluun oman organisaatiosivun tai vaihtoehtoisesti tehneet päätöksen ottaa vaikuttamispalvelu käyttöönsä.

Onko sinulla kysymyksiä palvelun käyttöön, ideoiden etenemiseen tai vaikuttamispalvelun markkinointiin liittyen? Osallistujia pyydetään kertomaan ilmoittautumislomakkeessa etukäteen kysymyksiä tai tarkennuspyyntöjä esimerkiksi palvelun säännöistä tai toiminnallisuuksista. Kysymykset ja vastaukset käsitellään koulutuksessa.

 

Nuortenideat.fi-koulutus järjestöille, 18.01.2018, Verkkokoulutus

Koordinaatti järjestää verkkokoulutuksen, jossa esitellään Nuortenideat.fi-palvelu ja kerrotaan sen käyttöönotosta ja toiminnallisuuksista. Toisessa osuudessa käydään tarkemmin läpi palvelun käyttöä ja hyödyntämistä. Koulutus on suunnattu vaikuttamispalvelusta kiinnostuneille nuorten parissa toimiville järjestöille. Torstaina 18.1.2018 klo 13:00–13:45 (esittely) ja 13:45–15:30 (käyttökoulutus). Voit osallistua joko toiseen osioon tai kumpaankin.

 

Mediataitoviikko 2018, 05.02.2018-11.02.2018, Valtakunnallinen

Mediataitoviikko on mediakasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on kehittää lasten, nuorten ja aikuisten mediataitoja sekä vahvistaa aikuisten valmiuksia mediakasvatukseen. Seuraava Mediataitoviikko järjestetään 5.–11.2.2018.

 

Mielenterveys voimaksi -koulutus (1-päiväinen), 05.02.2018, Iisalmi

1-päiväisen Mielenterveyden voimasta Selviytyjän purjeisiin-koulutuksen järjestää Koordinaatti ja Suomen Mielenterveysseura yhdessä Savon aluekoordinoinnin ja paikallisen toimijan kanssa Iisalmessa 5.2.2018.

Koulutuksen tavoitteet:

  • Mielenterveyden avaaminen voimavarana ja elämäntaitona
  • Mielenterveystaitojen tietopaketin ja työvälineiden tarjoaminen nuorisotyön tueksi
  • Nuorisotyöntekijän ammatillinen vahvistuminen ja työhyvinvoinnin tukeminen

Koulutuksen rakenne: Koulutuspäivä koostuu luennosta, keskusteluista ja toiminnallisesta työskentelystä