Osaamista ulkomailta, 26.09.2018, Helsinki / Helsingfors

Uusia ajatuksia asiakastyöhön? Tarjolla olisi koulutus kansainvälistymisestä ja osaamisesta ulkomailta tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä toimiville: opinto-ohjaajille, TE -asiantuntijoille sekä Ohjaamojen ja nuorten tieto- ja neuvontatyön henkilöstölle.

 

Osaamista ulkomailta, 28.09.2018, Oulu

Uusia ajatuksia asiakastyöhön? Tarjolla olisi koulutus kansainvälistymisestä ja osaamisesta ulkomailta tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä toimiville: opinto-ohjaajille, TE -asiantuntijoille sekä Ohjaamojen ja nuorten tieto- ja neuvontatyön henkilöstölle. Koulutuksen tavoitteena on tulla monipuolisesti altistetuksi tiedolle, jota et tiennyt edes tarvitsevasi.

 

Kohdataan-webinaarisarja: Suunnittelu, 28.09.2018, Valtakunnallinen verkkokoulutus

Ketä varten teemme tieto-, neuvonta- ja ohjaustyötä ja mikä on sen tavoite? Miten arvioimme verkko-ohjauksen soveltuvuutta osaksi omaa arkeamme? Miten valitsemme juuri meille parhaat työvälineet? Webinaari on osa osaamiskeskus Koordinaatin Kohdataan-webinaarisarjaa.

 

MOODI18, 04.10.2018-05.10.2018, Helsinki / Helsingfors

MOODI18 – Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämispäivät järjestetään Helsingissä Metropol Hietaniemessä (Hietaniemenkatu 14, 00100 Helsinki) 4.-5. lokakuuta. Teemana on Nuorten tieto- ja neuvontatyö tänään - näkymiä ja huomioita. Ilmoittautuminen 19.9.2018 mennessä.

 

Rajat ylittävä nuorisotyö, 11.10.2018, Helsinki / Helsingfors

Tule keskustelemaan kansainvälisen nuorisotyön uusista kuulumisista ja tapaamaan muita alan toimijoita! Skotlannissa vietetään nuorisovuotta (Year of young people) ja sen ympärillä tapahtuu monia asioita. Euroopan solidaarisuusjoukot lähtevät käyntiin tänä syksynä. Mitä uusia mahdollisuuksia ohjelma avaa nuorille, järjestöille tai alan muille toimijoille? Lisäksi puhumme solidaarisuudesta vähän laajemminkin. Tervetuloa!

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautuneille osallistujille tarjotaan maksuton lounas.

 

Koulutus taloustaitojen opetusmateriaaleista, 11.10.2018, Valtakunnallinen verkkokoulutus

Taloustaitohanke ja Takuusäätiö järjestävät yhdessä maksuttoman materiaalikoulutuksen taloustaitojen opetuksessa käytettäviin materiaaleihin. Verkkopohjaisessa koulutuksessa käydään läpi materiaaleja ja niiden käyttöä.

 

Kohdataan-webinaarisarja: Vuorovaikutus, 12.10.2018, Valtakunnallinen verkkokoulutus

Miten rakennamme hyvää ohjaussuhdetta, kun emme ole fyysisesti samassa tilassa? Miten vuorovaikutus chatissa, videoneuvottelussa, sähköpostissa tai keskusteluryhmissä eroaa kasvokkaisesta vuorovaikutuksesta? Millaisia ominaispiirteitä liittyy kahdenkeskisiin keskusteluihin ja toisaalta ryhmäkeskusteluihin verkossa? Onko aito kohtaaminen verkossa mahdollista? Webinaari on osa osaamiskeskus Koordinaatin Kohdataan-webinaarisarjaa.

 

Nutitilastot.fi-verkkokoulutus, 19.10.2018, Valtakunnallinen verkkokoulutus

Osaamiskeskus Koordinaatti järjestää Nutitilastot.fi-sovelluksen käyttöön liittyvän verkkokoulutuksen perjantaina 19.10. klo 9.00–10.30. Verkkokoulutuksen aikana käydään läpi Nutitilastot.fi:n käyttöä ja käytänteitä. Verkkokoulutus on suunnattu kaikille, jotka käyttävät sovellusta tai suunnittelevat sen käyttöönottoa.

 

Mielenterveys voimaksi –koulutus, 22.10.2018, Oulu

1-päiväisen Mielenterveys voimaksi -koulutuksen järjestävät nuorten mielenterveyden edistämisen ja ehkäisevän päihde- ja pelihaittatyön Osaamiskeskus Vahvistamo ja Oulun seudun ja Kainuun aluekoordinointi.

 

Kohdataan-webinaarisarja: Osallisuus, 26.10.2018, Valtakunnallinen verkkokoulutus

Miksi nuorten osallisuuden ja vaikuttamisen tukeminen on tärkeää yksilöiden ja meidän kaikkien tulevaisuuden kannalta? Miten nuoret voivat käyttää verkkoa vaikuttamisvälineenä? Millainen on aikuisten rooli tämän tukijana? Mitä täytyy tapahtua, että verkossa saataisiin rakennettua aitoa dialogia nuorten ja päätöstentekijöiden välille? Webinaari on osa osaamiskeskus Koordinaatin Kohdataan-webinaarisarjaa.

 

Pages