Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

Tuletko sinä MOODI19 – Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämispäiville?

Hei, olen Jemina ja aika uusi tuttavuus Koordinaatissa. Olet jo saattanut olla kanssani tekemisissä tapahtumien tai koulutusten järjestelyissä, jotka ovat pääosin vastuullani.

MOODI19 – Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämispäivät lähestyvät ja haluaisin nyt kertoa, miten tapahtuman järjestelyt ovat menneet omalta osaltani. En ollut aikaisemmin kuullut tapahtumasta, joten oli mielenkiintoista päästä keväällä mukaan järjestäjäksi. Aikaisemmin olen ollut järjestämässä muun muassa festivaaleja, messuja ja lasten tapahtumia, joten tämän tyyppiseen tapahtumaan perehtyminen on ollut hieman erilaista.

Tapahtumaa varten on pitänyt miettiä monia asioita. Tärkein niistä on ollut kiinnostavan ohjelman kokoaminen. Olemme lisäksi suunnitelleet kehittämispäiville kivan oheisohjelman, johon sisältyy esimerkiksi mocktail-tarjoilu ja valokuvauskoppi tapahtumakuville.

Käytännön järjestelyjä on tehty kiivaasti ja ne ovat viimeistä silausta vailla. Järjestelyt ovat menneet suunnitelmien mukaan ja mitään suuria haasteita ei ole ollut. Paljon on asioita, jotka täytyy muistaa tehdä, mutta onneksi minulla on hyvät työkaverit, jotka ohjaavat ja neuvovat tarpeen tullen. Yksin näinkään suurta tapahtumaa ei järjestetä, vaan järjestämässä on useita henkilöitä.

Odotan innolla lokakuuta, kun tapahtumapäivä koittaa ja toivon, että loppujärjestelyt sujuvat yhtä mutkattomasti kuin tähänkin asti. Paikalle tulee mahtavia puhujia ja ohjelmassa on varmasti jokaiselle jotakin. Tule siis sinäkin kehittämispäiville!

Vilkaise vahvistunut ohjelma ja ilmoittaudu 16.9.2019 mennessä mukaan.

Terveisin, Jemina