Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

Eurooppalaiset periaatteet tutuiksi

Nuorten tieto- ja neuvontatyön eurooppalaisten periaatteiden somekampanja käynnistyy ensi viikolla. Oivallinen ajoitus heti Nuorisotyön viikon perään! Kampanja jatkuu koko syksyn ajan aina joulukuulle saakka eli uudet periaatteet tulevat hyvin tutuiksi meille kaikille vielä ennen kuin joulun pyhät koittavat.

ERYICA on tuottanut kampanjaa varten piirroskuvan jokaisesta periaatteesta, joita on yhteensä 30. Esimerkillisen hyvin valmisteltua Euroopan laajuista kampanjaa varten on laadittu myös somepostausten aikataulu, jonka avulla kampanjan toteuttaminen on helppoa jäsenmaissa.

Me olemme tehneet kuvista suomenkieliset versiot, jotka näkyvät ensi maanantaista alkaen joka toinen päivä Koordinaatin somekanavissa (Facebook, Twitter ja Instagram). Toivomme, että jaatte kuvia eteenpäin ahkerasti ja olette mukana uusien periaatteiden tunnetuksi tekemisessä!

Periaatteet ovat saatavilla myös A2-kokoisena julisteena, jonka voi kiinnittää seinälle tai työpisteelle. Oiva muistilista ja työkalu, johon voi aina palata, kun tulee tarve muistuttaa mieleen työmuodon uudistetun kivijalan teemoja ja yksittäisiä periaatteita. Voit tilata julisteita maksutta materiaalien tilauslomakkeen kautta.

Hyvää Nuorisotyön viikkoa ja periaatteiden jalkauttamisen syksyä!

-Heidi