Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

Kilpailutusten supersyksy

Näin se on pyörähtänyt syksy käyntiin, hellekesä ja lomat ovat pian muisto vain. Työt ovat jo täydessä vauhdissa ja tulevat kuukaudet näyttävät varsin hektisiltä. Koulutus- ja tapahtumakalenteri on pullollaan koulutuksia, seminaareja ja webinaareja, joko bongasit omasi?

Syyskautta Koordinaatissa värittävät useat kilpailutukset, joita valmistellaan kovaa vauhtia. Koordinaatti.fi:n uudistaminen on yksi suurimmista, myös Nuortenideat.fi:stä tehtävään laajempaan arviointiin liittyy oma hankintaprosessinsa. Omalla työpöydälläni on Koordinaatin visuaalisen ilmeen uudistaminen ja sen kilpailuttaminen.

Hankintojen tekeminen kaupunkiorganisaatiossa on aivan oma maailmansa, joka vaatii monien ohjeiden ja sääntöjen huomioimista. Samaan syssyyn on otettava haltuun uusi kilpailutusjärjestelmä ja tutustuttava uudistuneisiin hankintaohjeisiin. Hankintojen kommervenkit voivat olla melko kryptisiä, mutta onneksi meillä on niihin jo pitkä kokemus vuosien varrelta. Aikaa ne silti vievät ja apua tarvitaan monelta taholta oman organisaation sisältä.

Maaliviiva on pidettävä kirkkaana mielessä, sillä pitkät hankintaprosessit palkitsevat kyllä lopulta. Verkkopalvelu, jossa parhaillaan olet näyttää ensi vuonna täysin erilaiselta ja palvelee sinua entistä paremmin. Myös Koordinaatin tuttu vihreä ilme on uudistunut ja raikastunut. Sormia syyhyttää eikä mieli meinaa malttaa odottaa lopputulosta. Kristallipalloon kurkkiminen ei auta, kohti maalia on mentävä maltilla. Hitaasti mutta varmasti.

-Heidi