Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

Loppukesän kuulumisia

Vaikka Koordinaatin blogi onkin viettänyt hiljaiseloa lähes koko kesän, on Koordinaatin väki ahkeroinut. Läpi kesän joku tai jotkut ovat olleet töissä kollegoiden lomaillessa. Itse lomailin parin viikon verran ja olen ollut jo niin pitkään töissä, etten edes muista olleeni lomalla. Toimisto sen sijaan on ollut lomamoodissa: vain yksittäisiä työntekijöitä siellä täällä, hiljaisuutta ja rauhaa. Tietysti kesälomakauteen kuuluvat myös pakolliset remontoijat ja rakennusmiehet: pihalla kaivuutöitä ja sisällä ilmastointitöitä. Tällä viikolla toimistollakin alkoi selkeästi elokuu näkyä, kun ihmismäärä lisääntyi räjähdysmäisesti ja tuttu toimistopöhinä alkoi. Palaverihuoneet ovat varattuja, käytävillä laahustetaan edestakaisin ja puheensorinaakin kuuluu nurkasta, jos toisesta.

Alkukesä ja kesä on ollut Koordinaatissa muutosten aikaa. Keväällä Koordinaatti sai uuden työntekijän, Elisan. Alkukesällä puolestaan aloitti Sara. Merja-Maaria vietti helteessä viimeisiä työviikkojaan ja viimeisteli omia työtehtäviään. Merja-Maarian työtehtäviä on siirretty muille ja parhaamme mukaan yritämme jatkossa täyttää hänen saappaitaan ja jatkaa hänen hyvää työtään. Ensi viikolla viimeisetkin koordinaattilaiset palaavat lomilta, kun Jaana ja Heidi puistelevat lomahiekat varpaistaan. Koko porukan ollessa kasassa vietämme vielä Merja-Maarian läksiäiset ja toivotamme hänelle onnea uusiin seikkailuihin! Hasta luego, Mertsi!

Syksy onkin työntäyteinen, sillä kalenterit ovat jo täynnä. Ps. Löytyyhän teidän kalentereistanne jo Moodi18? Ilmoittaudu mukaan syksyn parhaimmille nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämispäiville 4.-5.10.2018! Tutustu päivien ohjelmaan Koordinaatin koulutus- ja tapahtumakalenterissa ja ilmoittaudu mukaan.

Loppukesän valosta nauttien ja syksyyn orientoituen, Kristiina

Vielä on mahdollista nauttia kesän väriloistosta.