Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

Hektistä joulun odotusta

Tänä vuonna ei lasketella pehmeästi kohti joulun pyhiä, vaan painetaan tukka putkella viimeiseen saakka. Odottelemme aivan näillä hetkillä saapuvaksi päätöstä valtionapukelpoisuushakemukseemme valtakunnalliseksi osaamiskeskukseksi. Mikäli päätös on myönteinen, on seuraavaksi vuorossa rahoitushakemuksen tekeminen seuraavalle vuodelle vielä ennen vuodenvaihdetta. Valmisteluja tehdään jo kovaa kyytiä, mutta ennen päätöstä ja rahoitushaun avautumista emme voi varmasti tietää, mitä ministeriö hakemukselta edellyttää.

Poikkeuksellisen hektinen työtilanne näin vuoden lopussa ja vuoden pimeimpänä aikana vaatii paljon. Nyt jos koskaan on tarve sinnikkyydelle, huumorille ja kollegoiden tsemppaamiselle puolin ja toisin. Niiden voimin saamme varmasti puserrettua urakan valmiiksi ja pääsemme hyvään lopputulokseen juuri ennen joulunpyhiä. Läheisten seura ja juhlapöydän antimet maittavat sen jälkeen taatusti erityisen hyvälle!

Tänä vuonna joulukalenterissamme seikkailee Oske-nalle. Nimiäiset maskotillemme järjestettiin pilke silmäkulmassa osaamiskeskushaun inspiroimana. Käy Koordinaatin Instagramissa kurkkaamassa, miten Oske valmistautuu joulunviettoon.

Rauhallista joulun odotusta toivottelee

Heidi

Joulukuun 12. päivä Oske rehki varastolla joulupukin apurina