Ajankohtaista

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tuoreimmat
uutiset ja ajankohtaiset asiat.

Koordinaatti.fi:n uudistaminen käynnistyi

Uudistamme Koordinaatti.fi-palvelun kuluvan vuoden aikana. Työ on käynnistynyt konseptisuunnittelulla, jonka jälkeen seuraa tekninen toteutus. Konseptisuunnitteluvaiheessa palvelulle tehdään sisältösuunnitelma eli määritellään mm. sivustohierarkia, palvelupolut eri kohderyhmille sekä palvelun toiminnallisuudet.

Suunnittelun pohjaksi olemme pyytäneet käyttäjiä arvioimaan nykyistä palvelua ja sen käytettävyyttä sekä millaisia kehittämistarpeita palvelussa on. Arviot kerätään verkkokyselyllä, joka on lähetetty nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston toimijoille sekä Koordinaatin eri yhteistyökumppaneille ja sidosryhmien edustajille. Toivomme, että mahdollisimman moni kyselyn saaneista auttaisi meitä kehittämistyössä vastaamalla kyselyyn!

Koordinaatti.fi on verkkopalvelu nuorten tieto- ja neuvontatyön ja nuorisotyön ammattilaisille, alaa opiskeleville ja opettaville sekä yhteistyökumppaneillemme. Nykyinen Koordinaatti.fi julkaistiin vuoden 2012 lopussa. Matkan varrella käyttöliittymään on tehty muutoksia muutamaan otteeseen. Nyt on aika laajemmalle uudistukselle sekä ulkoasun että sisältöjen osalta.