Ajankohtaista

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tuoreimmat
uutiset ja ajankohtaiset asiat.

Koordinaatissa kaksi kesätyöharjoittelupaikkaa oululaisille nuorille

Osaamiskeskus Koordinaatti etsii kahta nuorta kesätyöharjoitteluun kesäkuun ajaksi. Tehtävät ovat Oulun kaupungin kesätyöharjoittelupaikkoja.

Kesätyöntekijöiden tehtävänä on tuottaa sisältöä nuorille suunnattujen verkkopalveluiden (Nuortenelämä.fi & Nuortenideat.fi) somekanaviin: mobiilivideot, valokuvat ja tekstisisällöt. Työssä saa käyttää omaa luovuutta ja ideoita. Sisältöjen kohderyhmänä ovat nuoret koko Suomessa.

Työtehtäviin annetaan perehdytys ja sisältöjä suunnitellaan yhdessä Koordinaatin tiimin kanssa. Kuvauksia tehdään Oulun kaupungin alueella.

Voit hakea Oulun kaupungin kesätyöharjoittelupaikkaa, kun:

  • Olet opiskelija, mutta et valmistu kevään aikana (poikkeuksena keväällä lukion päättävät)
  • Kotikuntasi on Oulu
  • Olet täyttänyt 18 vuotta 30.4.2019 mennessä
  • Et ole aiemmin ollut kesätyöharjoittelussa Oulun kaupungilla

Kesätyöharjoittelu kestää kesäkuun ajan. Työaika on 30 tuntia viikossa ja bruttopalkka 1 000 euroa. Koordinaatin toimipiste on Oulun keskustassa Oulu10:ssä osoitteessa Torikatu 10.

Lähetä hakemuksesi 10.3. mennessä Kuntarekryn kautta. Lisätietoja Oulun kaupungin kesätyöharjoittelupaikosta kaupungin nettisivuilla.

Lisätietoja kesätyöharjoittelupaikoista Koordinaatissa voi tiedustella Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoffilta: jaana.fedotoff@ouka.fi, 044 703 8215.