Ajankohtaista

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tuoreimmat
uutiset ja ajankohtaiset asiat.

Muutoksia nuorten tieto- ja neuvontatyön valtionavustushakuun

Nuorten tieto- ja neuvontatyön valtionavustushakuun tulee muutoksia. Opetus- ja kulttuuriministeriö ei avaa tänä syksynä erillistä hakua nuorten tieto- ja neuvontatyön hankkeille. Avustusta haetaan jatkossa nuorisoalan alueelliseen ja paikalliseen sekä valtakunnalliseen toimintaan suunnatuista kehittämisavustuksista. Avustusta voi hakea jatkossa ympärivuotisesti.

Nuorten tieto- ja neuvontatyön alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen suunnattuja avustuksia haetaan aluehallintoviraston sähköisessä asiointipalvelussa. Ohjeet alueelliseen ja paikalliseen kehittämiseen suunnattujen avustusten hakemiseen löytyvät aluehallintoviraston sivuilta.

Valtakunnallisiin nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämishankkeisiin voi hakea avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Katso lisätietoja OKM:n avustusten hakuajoista ja ministeriön vastuuhenkilöistä. Kehittämishankkeiden avustushakujen hakuilmoitukset päivitetään aina vuoden vaihteessa. 

Osaamiskeskus Koordinaatti on käytettävissänne kaikissa hankkeiden suunnitteluun liittyvissä asioissa. Tarjoamme tukea ja neuvontaa avustushakemusten sisällön suunnitteluun. Hankehakuun liittyvissä yleisissä asioissa hakijan tulee olla yhteydessä oman alueen aluehallintovirastoon tai ministeriöön. Samat muutokset koskevat myös digitaalisen nuorisotyön kehittämisavustuksia.

Lisätietoja: Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff, jaana.fedotoff@ouka.fi, p. 044 703 8215