Ajankohtaista

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tuoreimmat
uutiset ja ajankohtaiset asiat.

Sinusta nuorten tieto- ja neuvontatyön kouluttaja?

Osaamiskeskus Koordinaatti hakee kiinnostuneita osallistujia kansainväliseen nuorten tieto- ja neuvontatyön kouluttajakoulutukseen.  

Youth Information Development and Networking -koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Viron nuorisotyönkeskuksen (ENTK) ja ohjausalan toimijan Wisecoachin kanssa. Koulutusohjelma alkaa tammikuussa ja päättyy kesäkuussa. Kouluttajakoulutuksen aikana järjestetään neljä lähiopetusjaksoa Virossa sekä niiden välissä välitehtäviä. Lisäksi koulutus sisältää verkko-opetusta. Koulutuksen kieli on englanti. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan osallistujille tarjotaan koulutusmateriaaleja myös suomeksi. Mukana on Koordinaatin kouluttajia.

Lähiopetusjaksot järjestetään Tallinnassa 30.1.-1.2.2019, 27.2.-1.3.2019, 3.-5.4.2019 ja 5.-7.6.2019. Osallistujien odotetaan osallistuvan kaikille lähijaksoille. Koulutuksen suorittaneet osallistujat voivat koulutuksen jälkeen toimia ERYICAn (European Youth Information and Counselling Agency)  koulutusohjelmien virallisina kouluttajina.

Koulutuksen aikaisista majoituskuluista (2hh) sekä ruokailuista ja ohjelmasta vastaavaa ENTK. Suomalaisten osallistujien matkakuluista vastaa osaamiskeskus Koordinaatti. Koulutuksen aikaisista palkkakuluista ja päivärahoista vastaa osallistuja itse tai hänen taustaorganisaationsa.

Suomalaisten osallistujien osalta odotamme kouluttajakoulutuksen jälkeen, että osallistuja järjestää yhteistyössä osaamiskeskus Koordinaatin kanssa ERYICAn koulutuksia ja toimii niissä kouluttajana. Koulutukset ovat muun muassa YIntro, Digital YIntro ja Advanced YIntro -koulutuksia. Koulutusten järjestämisestä sovitaan aina erikseen kouluttajien kanssa. Lisätietoja koulutuksista löytyy Koordinaatin sivulta.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 14.1.2019 mennessä.

Lisätietoja Koordinaatissa antavat Jaana Fedotoff, jaana.fedotoff(at)ouka.fi, p. 044 703 8215 ja Mika Pietilä, mika.pietila(at)ouka.fi, p. 044 703 8216.