Ajankohtaista

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tuoreimmat
uutiset ja ajankohtaiset asiat.

Juhlista Eurooppalaista nuorisotiedotuspäivää 17.4.

On aika ryhtyä valmistelemaan Eurooppalaisen nuorisotiedotuspäivän viettoa. Teemapäivää vietetään 17. huhtikuuta, tänä vuonna teemalla “Thumbs up for youth information” eli peukut ylös nuorten tieto- ja neuvontatyölle. ERYICA toteuttaa teeman hengessä some-kampanjan, josta on tulossa lisätietoa sekä visuaalista materiaalia myöhemmin. Kampanja kannustaa meitä kaikkia postaamaan kolme asiaa, joiden vuoksi näytämme peukkua nuorten tieto- ja neuvontatyölle.

Seuraa uutisointia aiheesta Koordinaatin some-kanavissa ja Koordinaatti.fi:n ajankohtaisissa.

Voit juhlistaa nuorten tieto- ja neuvontatyötä järjestämällä oman tempauksen, kampanjan tai tapahtuman. Juhlia voi isosti tai vaikka pienimuotoisemmin somessa, kaikki on sallittua ja vain taivas rajana!

Nuorisotiedotuspäivänä nuorten tieto- ja neuvontapalvelut ympäri Eurooppaa kannustavat nuoria hyödyntämään heille suunnattuja matalan kynnyksen ohjaus- ja neuvontapalveluja sekä tarjolla olevaa, helposti hyödynnettävää tietoa. Päivän tarkoituksena on myös muistuttaa aikuisia nuorten oikeudesta saada tietoa ja ohjausta hyvän kasvun sekä elämänhallinnan tueksi. Eurooppalaista nuorisotiedotuspäivää vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008.