Ajankohtaista

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tuoreimmat
uutiset ja ajankohtaiset asiat.

Koordinaatin uusi suunnittelija esittäytyy

Olen Kristiina Anttila ja olen juuri aloittanut työni Koordinaatin suunnittelijana. Työtehtäviini kuuluvat erilaisten selvitysten toteuttaminen, hankeraportointi ja tulosten jalkauttaminen sekä viestintä. Lisäksi tulen työskentelemään erilaisten julkaisujen, koulutusmateriaalien, artikkelien tuottamisen ja toimittamisen parissa.

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri mediakasvatuksen pääaineesta. Minulla on myös pedagoginen pätevyys ja medianomin amk-tutkinto. Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa mediakasvatuksen parissa, eri tehtävissä koulutusorganisaatioissa ja aluehallintovirastossa nuorisotyön parissa. Loikkaus nuorisotyöhön aluehallintoviraston pestin aikana avasi itselleni uuden, mielenkiintoisen maailman, jonka ansiosta olen nyt tässä kehittämässä nuorten tieto- ja neuvontatyötä.

Nuorisopolitiikan ja uuden nuorisolain parissa työskentely sekä yhteistyö nuorisotyön kentän toimijoiden kanssa (OKM, AVIt, kunnalliset nuorisotyön toimijat, nuorten vaikuttajaryhmät ja monialaiset verkostot) antavat hyvät eväät suunnittelijan tehtävään. Odotan, että pääsen yhdistämään työssäni aiempia kokemuksiani, tietojani, kontaktejani, osaamistani ja erilaisia näkökulmia. Odotan mielenkiinnolla uuden VANUPO:n (Valtakunnallinen nuorisotyön ja -politiikan ohjelma) linjauksia ja sen vaikutuksia työhömme.

Olen ensimmäisten työpäivieni aikana saanut tavata useita alan toimijoita ja päässyt seuraamaan ajankohtaisia, tällä hetkellä keskustelun ytimessä olevia aiheita. Olen työni alkajaisiksi saanut paljon paloja − informaatiota ja ajatuksia − joista on hyvä lähteä kokoamaan suuren suurta palapeliä. Sitä palapeliä alan innolla kokoamaan yhdessä kanssanne!

Minut tavoittaa sähköpostitse (osoite muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi), puhelimitse numerosta 050 345 0424 tai Koordinaatin some-kanavien kautta. Olen mielelläni käytettävissänne.

Terveisin Kristiina